Zoran Predin i gosti

Koncert za pomoć stanovnicima Petrinje i okolice

U organizaciji Rotary kluba Zagreb Gradec

Zagreb, KD Lisinski, 27. 3. 2023. u 20:00 sati

U povodu nastavka humanitarnoga djelovanja Rotary kluba Zagreb Gradec za pomoć stanovnicima Petrinje i okolice, najavljujemo veliki glazbeni spektakl u Lisinskom: po prvi puta zajedno nastupit će Zoran Predin sa svojim gostima Anjom Rupel i Davorom Gopcem. Očekuje nas spektakularna glazbena večer, prepuna hitova, dobre glazbe i i još sjajnije atmosfere. Zorana Predina pratit će njegov vrsni sastav Damirov Django Group bend, a nakon dugo vremena doživjet ćemo u živo i duet Anje Rupel i Davora Gopca.

Prihodi ovog koncerta namijenjeni su završetku obiteljske kuće koje je Rotary klub Zagreb Gradec započeo graditi na području pogođenom potresom . Korisnici će biti mlade obitelji s djecom čiji su domovi uništeni u potresu i od tada žive u stambenim kontejnerima. To je još jedna u nizu pomoći koje su Klub i njegovi pojedinačni članovi uputili stradalima od potresa – od interventnoga smještaja preko 120 osoba odmah nakon potresa, 9 mobilnih kučica, na desetke podijeljenih agregata i grijalica, dodjele 37 kamp prikolica, privremeni smještaj 266 osoba u apartmane, izgradnje septičkih jama, donacije građevinskog materijala do financiranja (izgradnje i sanacije) obiteljskih kuća za 6 mladih obitelji s troje ili više male djece.

Nadamo se da će prihodi od ovog glazbenog spektakla omogućiti završetak kuća u izgradnji, ali i nastavak humanitarne pomoći stradalima. Kako bi došli do toga cilja, trebamo vašu pomoć i vaše ruke – zajedno s nama zaplješćite u ritmu hitova jednog od najvećeg kantautora s ovih prostora i njegovih jednako poznatih gostiju.

Pozivamo vas na glazbeni super-spektakl „Zoran Predin i gosti“ 27. 3. 2023. u Koncertnoj dvorani Lisinski. Požurite po svoje ulaznice!

Ulaznice su u prodaju na blagajni KDL-a i putem mrežne stranice ulaznice.hr: https://www.ulaznice.hr/web/event/1/35181, a cijene ulaznice iznose 20€, 23€, 27€ i 33€.